Kavioeläimet

Sun Marii
"Sanni"

 
 
Sanni on vuonna 1997 syntynyt punaruunikko lämminveri-tamma, joka siirtyi omistukseeni vuonna 2005. Sanni on luonteeltaan tietyllä tavalla herkkä, eikä välttämättä esimerkiksi heti luota vieraisiin ihmisiin. Blogin nimi tuleekin Sannin mukaan, kun sillä on "ropellikorvat", eli välillä sen korvat pyörivät päässä miten sattuu: hetken se katselee korvat hörössä, sekunnin päästä se luimistaa korvat niskaa myöten ja kohta se kuuntelee tarkkaavaisesti mitä ympärillä tapahtuu. :) 
Sanni juoksi kilpaa ennen kuin muutti luokseni. Sannin selässä oli kyllä käyty kun se minulle tuli, mutta mitään sille ei oltu opetettu, yhdessä opettelimme ratsastuksen saloja ja Sanni onkin ollut ratsuna nyt 9 vuotta, mielestäni siitä on tullut oikein kiva ratsu. Nykyisinkin ajetaan kärryillä säännöllisen epäsäännöllisesti, vaihtelun vuoksi. Sannista on myös laajempi esittely täällä.


Garden Of Eden
"Elvi"


 
Elvi punarautias lämminveri-tamma ja se on syntynyt 2008. Elvi siirtyi omistukseeni kesällä 2014. Elvi on oikein kiva tamma, päivästä riippuen ratsastaessa joko todella rauhallinen ja leppoisa tai sitten reipas ja kuumahko. Hoitaessa Elvi on rauhallinen.
Elvi juoksi viimeisen starttinsa vuoden 2013 syksyllä ja muutti sen jälkeen kaverini talliin. Kaveriltani Elvi sitten päätyi erinäisten syiden vuoksi minun luokseni. :) Elvi on siis opetellut ratsastuksen alkeita jo ennen kuin se muutti luokseni, vaikka aika alkutekijöissä vielä toki ollaankin. Elvin kanssa edetään pikkuhiljaa, pienin askelin eteenpäin ja toivottavasti saadaan siitä vielä osaava ja pitkäaikainen harrastuskaveri. Elvistä enemmän esittelyä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti