Tassueläimet

Niilo
"Nillu, Niilonen"

Niilo on vuoden 2009 tammikuussa syntynyt sekarotuinen. Niilon isä on rottweiler ja äiti belgianpaimenkoira.
Niilo on mukava seurakoira ja sohvalla sen saakin usein kainalokaveriksi. Niilo on yleensä aika rauhallinen ja usein se "järjen ääni" kun lauman nuoremmat yksilöt alkavat riehumaan liikaa. Niilolla on aika vahva paimennusvietti, mikä on joskus hieman rasittavaa hevoshommissa... Niilo on aina ollut tosi nopea oppimaan, ja se osaakin muutamia temppuja oikein hyvin. :) Niilo tykkää kovasti esteiden hyppäämisestä ja siitä tulisikin varmasti loistava agilitykoira! :)
Muddlehead's Nero Boy
"Nero, Neponen"


Nero on syntynyt kesäkuussa 2012 ja rodultaan kultainennoutaja.
Neponen on aika koheli ja kaikkien kaveri. Tältä koiralta ei ihan heti lopu virta kesken.. Nero on kiltti ja aika huomionkipeä, sen pitäisi aina saada olla huomion keskipisteessä. :) Neron erikoisempia juttuja on ainakin se, että olen vahingossa saanut opetettua sen murisemaan käskystä... :D Murina on siis leikkimielistä, ei vihaista. Lisäksi se usein "ulvoo" venytellessään. Nero rakastaa ylikaiken uimista ja tennispalloja! Neron paras leikkikaveri on ehdottomasti Pate, ne ovat yhdessä hauska parivaljakko.

Onni
"Onska"

 Onni on syntynyt toukokuussa 2009 ja se on maatiais-kissa.
Onni on sylikissa, se on usein myös selänlämmittimenä kun nukutaan. :) Onni on hellyydenkipeä ja tykkää silityksistä kovasti. Onni ei pure tai raavi, vaikka pentuna se olikin kova sylkemään ja oli aika arka, nykyään Onnia ei varmasti saisi edes suuttumaan vaikka yrittäisi.

Enni
"Enska"

Enni on syntynyt heinäkuun lopussa vuonna 2014.
Enni on oikea riiviö! Kiltti kissa ja tuntuu olevan kaikkien kaveri. :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko tipsukin mukana tallilla? Jos on niin miten se toimii ja takkuuntuuko ja likaantuuko turkki paljon? -tipsusta haaveileva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tipsu on myös mukana tallilla joka päivä. Turkki takkuuntuu oikeastaan vain korvien takaa ja välillä sieltä pitää leikata pois "rastoja". Tuo meidän tipsu on sellainen hienohelma että turkki ei paljoa ylimääräisiä likaannu, se kun ei oikein pidä märästä kelistä. :) Tietysti tassut ja mahan alunen vähän kuraantuu pahimmilla keleillä, mutta silti aika helppohoitoinen koira tuo on. :)

      Poista